Beleef je
mooiste dag
op je eigen
eiland

MEER INFORMATIE
OVER DE MOGELIJKHEDEN
EN BESCHIKBAARHEID?

Samen aanmeren in jullie
huwelijksbootje

Havezathe de Kamp is een officiële trouwlocatie. Je kan elkaar hier dus het ja-woord geven. Bij mooi weer creëren we natuurlijk een romantische setting voor een huwelijksvoltrekking buiten in de schilderachtige tuin, compleet met sfeervol terras. Na afloop kun je meteen de taart aansnijden en lekker borrelen met alle gasten! Havezathe de Kamp is een ideale plek voor kleinschalige en intieme bruiloften.

Let op, er kan geen groot avondfeest gehouden worden.

In de Achterhoek houden we van nuchterheid en authenticiteit. Bij Havezathe de Kamp kun je gewoon jezelf zijn. Geniet van de ongedwongen sfeer, de mooie natuur en de warme gastvrijheid.

Ons toegewijde hospitalityteam staat klaar om aan al je culinaire wensen te voldoen. Of je nu droomt van een diner in de betoverende boomgaard of een toastmoment op het vlonder. Wij regelen het allemaal. Laat je zorgen los en geniet van je dag.

Jullie mooiste
dag

De mooiste dag ervaar met z’n tweeën op onze sfeer locatie. Maak samen met je gasten bij ons de fijnste herinneringen.

Geniet van de
privacy

Jij en je kersverse man of vrouw zijn samen met jullie genodigden de enige gasten op ons eiland. En dat is wel zo intiem.  

Jullie mooiste
dag

Trouwen doe je maar één keer. Of vaker, dat kan ook. Hoe vaak je het ook doet: doe het goed en maak bij ons je mooiste herinneringen.

Geniet van de
privacy

Jij en je kersverse man of vrouw zijn samen met jullie genodigden de enige gasten op ons eiland. En dat is wel zo intiem.  

De ideale
locatie

Bij Havezathe de Kamp heb je volop keuze: vier je plechtigheid en receptie of diner in een mooie zaal of buiten in de parktuin. Onze locatie is niet geschikt voor een avondfeest. 

HUWELIJKSCEREMONIE
RECEPTIE
DINER
FEEST
OVERNACHTEN
RECEPTIES
VERJAARDAGEN
FAMILIEDINERS

Alles is liefde

Voor de leesbaarheid hebben we het in de teksten over bruiden en bruidegoms, maar alle variaties daarop zijn natuurlijk mogelijk. Voel je welkom bij ons. Wij hijsen de regenboogvlag vast voor je.  

Trouwplannen? 
Wij vieren het graag met jullie mee

Vul het formulier hieronder in, dan spreken we jullie snel over jullie mooiste dag
en natuurlijk ben je ook welkom voor een rondleiding

CONTACTFORMULIER