Beleef je
mooiste dag
op je eigen
eiland

MEER INFORMATIE
OVER DE MOGELIJKHEDEN
EN BESCHIKBAARHEID?

Samen aanmeren in jullie
huwelijksbootje

Een originele trouwceremonie op een originele locatie maakt je dag nóg specialer. Denk bijvoorbeeld aan een violist, een dichter of een speech met humor. Wat je ook doet: deel je liefde voor elkaar op een persoonlijke en magische manier. Wij zetten de tissues vast klaar. Wil je de ceremonie binnen houden? Natuurlijk, dat kan. Liever buiten? Gewoon doen! Aan het einde van de ceremonie kun je bij ons écht in het huwelijksbootje stappen en rondom het eiland varen voor een unieke fotoshoot.

Jullie mooiste
dag

De mooiste dag ervaar met z’n tweeën op onze sfeer locatie. Maak samen met je gasten bij ons de fijnste herinneringen.

Geniet van de
privacy

Jij en je kersverse man of vrouw zijn samen met jullie genodigden de enige gasten op ons eiland. En dat is wel zo intiem.  

Jullie mooiste
dag

Trouwen doe je maar één keer. Of vaker, dat kan ook. Hoe vaak je het ook doet: doe het goed en maak bij ons je mooiste herinneringen.

Geniet van de
privacy

Jij en je kersverse man of vrouw zijn samen met jullie genodigden de enige gasten op ons eiland. En dat is wel zo intiem.  

De ideale
locatie

Bij Havezathe de Kamp heb je volop keuze: vier je plechtigheid en receptie of diner in een mooie zaal of buiten in de parktuin. Onze locatie is niet geschikt voor een avondfeest. 

HUWELIJKSCEREMONIE
RECEPTIE
DINER
FEEST
OVERNACHTEN
RECEPTIES
VERJAARDAGEN
FAMILIEDINERS

Alles is liefde

Voor de leesbaarheid hebben we het in de teksten over bruiden en bruidegoms, maar alle variaties daarop zijn natuurlijk mogelijk. Voel je welkom bij ons. Wij hijsen de regenboogvlag vast voor je.  

Trouwplannen? 
Wij vieren het graag met jullie mee

Vul het formulier hieronder in, dan spreken we jullie snel over jullie mooiste dag
en natuurlijk ben je ook welkom voor een rondleiding

CONTACTFORMULIER