Contactformulier

CONTACTFORMULIER

Wil je de rust van een eigen
eiland ervaren? Wij denken
graag met je mee.

Wat kunnen we voor je doen? Wordt het een wervelende productpresentatie, een landelijke countryfair of een yogaretraite met sessies in de parkachtige tuin bij zonsopgang? Of ga je voor een superromantisch huwelijksfeest met lange tafels in de tuin. We leggen je van aankomst tot vertrek in de watten en we zijn je altijd een stapje voor. 

MEER INFORMATIE?

BEL 0541 573933 

Lyn ten Hoopen

06- 15 42 57 93
lyn@havezathedekamp.nl

 

PROFESSIONALS IN
HART EN NIEREN

Lyn is jullie hospitality manager op Havezathe de Kamp. Professional in hart en nieren, die weet wat échte hospitality is. Die er bewust voor kiest om haar ervaring in de zakelijke dienstverlening te mixen met warmte en menselijkheid. En die wil weten wat jij wilt, zodat je naar huis gaat met de beste belevenis ever.

Lyn organiseert, plant en maakt makkelijk contact met anderen. Ze is structureel en punctueel en zorgt ervoor dat alles (maar dan ook écht alles) klopt. Ze vertaalt jouw wensen een-op-een door naar een originele oplossing waar je zelf nooit op gekomen was.

Focus jij je op je event, feest of meeting, dan doen zij de rest. Met oprechte interesse in jou en altijd gedreven om die tien te scoren. Met twee benen op de grond en met een luisterend oor. En met heel veel enthousiasme om je te ontmoeten. Tot gauw!

Bereikbaarheid en
parkeren

Het eiland is autovrij, maar vlak voor de brug naar het eiland heb je alle ruimte om je auto te parkeren. Er is ruimte voor ongeveer 50 auto’s. Rijd je elektrisch? Onze laadpalen staan voor je klaar.

Voor veel mensen klinkt De Achterhoek misschien een beetje ver weg. Maar dat valt reuze mee. Zeker als je eindbestemming een onbewoond-eiland experience is.

Vanuit Utrecht ben je er met de auto in een uur en drie kwartier. Buiten de file kun je lekker doorrijden op de A1.  Vanuit Zwolle doe je er een uurtje over en Enschede is slecht 25 minuten. Valt mee toch?
Kom je vanuit de richting Arnhem is het zeker ook goed te doen. In nog geen uur ben je bij ons. Wij zetten de koffie vast klaar! 

Vanaf treinstation Lichtenvoorde-Groenlo ga je met de bus via Lievelde naar Neede. Daar is het nog zeven minuten lopen.

Vanuit Enschede is het 40 minuten met de bus.

Je reisadvies check je bijvoorbeeld via 9292.nl.

Elke bijeenkomst

een belevenis

Peppelendijk 8-10

7161 LA Neede