Alle faciliteiten
op een unieke locatie

Vergaderfaciliteiten

Vergaderen is voor de meeste mensen niet de meest inspirerende bezigheid. Daar brengen wij verandering in aan. Met een luxe boardroom bijvoorbeeld, met comfortabele stoelen en een fenomenaal uitzicht. Met een verrijdbaar scherm, boxen, wifi en een flipover. En met de lekkerste koffie van de Beukenhorst. Inclusief wat lekkers natuurlijk. Een meeting op je eigen eiland in een adellijke kasteelsetting is geen vergadering maar een belevenis. 

Bereikbaarheid en
parkeren

Het eiland is autovrij, maar vlak voor de brug naar het eiland heb je alle ruimte om je auto te parkeren. Er is ruimte voor ongeveer 50 auto’s. Ook is er een laadpaal ter beschikking.

Voor veel mensen klinkt De Achterhoek misschien een beetje ver weg. Maar dat valt reuze mee. Zeker als je eindbestemming een onbewoond-eiland experience is.

Vanuit Utrecht ben je er met de auto in een uur en drie kwartier. Buiten de file kun je lekker doorrijden op de A1.  Vanuit Zwolle doe je er een uurtje over en Enschede is slecht 25 minuten. Valt mee toch?
Kom je vanuit de richting Arnhem is het zeker ook goed te doen. In nog geen uur ben je bij ons. Wij zetten de koffie vast klaar! 

Vanaf treinstation Lichtenvoorde-Groenlo ga je met de bus via Lievelde naar Neede. Daar is het nog zeven minuten lopen.

Vanuit Enschede is het 40 minuten met de bus.

Je reisadvies check je bijvoorbeeld via 9292.nl.

Catering

Ons hospitalityteam kent geen nee. Dus wat je culinaire wens ook is: wij regelen het. Samen met onze speciaal voor jou geselecteerde partners leveren wij wat jij vraagt. Voor ontbijt, lunch, diners, snacks en vergaderarrangementen zijn er verschillende opties. 

Wil je samen koken met de kok? Dan maken wij er een onvergetelijk kookfeestje van.   

Elke bijeenkomst

een belevenis

Peppelendijk 8-10

7161 LA Neede

©2022 Havezathe de Kamp   |   Privacyverklaring  |  Algemene huur- en annuleringsvoorwaarden