Zakelijk

ZAKELIJK

“Op dit prachtige eiland is er veel rust te vinden en alle ruimte om even tot uzelf te komen.”

Omgeving

Aangekomen bij Havezathe de Kamp onttrekt men zich direct uit de dagelijkse sfeer. Havezathe de Kamp is een prachtig plek voor een meerdaagse training of verblijf. De sfeer die in en rondom het complex te vinden is kenmerkt zich vooral als rustgevend. Perfect voor het geven van een bedrijfstraining, cursus, het bijwonen van mini conferenties of een plek om te vergaderen of andere meerdaagse kleinschalige bijeenkomsten te organiseren. Op directe loopafstand bevindt zich het openbare binnenzwembad van Neede met daarin tevens een fitness accommodatie gevestigd.

De Havezathe de Kamp is te huren als een 24 uurs accommodatie waarbij de huurder de beschikking heeft over de Havezathe en haar twee verblijfsaccomodaties met daarin totaal 22 moderne tweepersoonskamers voorzien van eigen douche en toilet. Dit op een bijzondere plek in een bijzondere omgeving met vele mogelijkheden voor zowel de zakelijke markt als de Leisure markt.

Vergaderingen

Vergaderingen en plenaire bijeenkomsten kunnen worden gehouden in de Havezathe zelf, of u kunt kiezen voor het vlonderterras aan de waterkant achter het complex. Ook bestaat de gelegenheid om middels professionele catering uitgebreid te dineren, lunchen of gebruik te maken van een ontbijtbuffet.

OVERNACHTEN

Havezathe de Kamp leent zich perfect voor (meerdaagse)cursussen, trainingen en bijeenkomsten. Alle belangrijke faciliteiten zijn aanwezig.

De accommodatie beschikt over 22 zelfstandige tweepersoonskamers, voorzien van een eigen douche en toilet, verdeeld over twee nieuwe boerderijen, welke geheel in stijl zijn gebouwd en voorzien zijn van alle luxe en gemakken van deze tijd.

Parkeren

De Kamp is ideaal voor uw zakelijke bespreking, naast de goede ligging beschikt het complex over voldoende eigen parkeergelegenheid.