Groepsaccommodatie Achterhoek

MEER INFORMATIE
OVER DE MOGELIJKHEDEN
EN BESCHIKBAARHEID?

Welkom bij Havezathe de Kamp

Havezathe de Kamp is een prachtig gelegen monumentaal goed met twee fantastische verblijfsaccommodaties met in totaal 22 zelfvoorzienende tweepersoonskamers. Uitermate geschikt voor een meerdaags programma en verblijf.

Voor een workshop, vergadering, training, feest, verjaardag of welke bijzondere gelegenheid ook, de Havezathe en de locatie lenen zich hier uitermate goed voor.

De ideale groepsaccommodatie in de Achterhoek. Perfect voor vergaderen met collega’s, vergaderen in combinatie met overnachten, familiebijeenkomsten en welke groepsactiviteit je maar kunt bedenken. Onze luxueuze verblijven bieden de perfecte setting voor jouw speciale gelegenheid. Laat je betoveren door de charme van de Achterhoek en geniet van een onvergetelijk verblijf in Havezathe de Kamp.

Luxe Verblijven voor Groepen

Of je nu met een kleine groep reist of een grote bijeenkomst organiseert, Havezathe de Kamp heeft twee groepsaccommodaties in de Achterhoek die perfect passen bij jouw behoeften. Onze ruime kamers zijn stijlvol ingericht en voorzien van alle
moderne gemakken. Van gezellige kamers voor een intieme setting tot ruime suites voor grotere groepen, wij zorgen ervoor dat iedereen comfortabel kan
verblijven.

Havezathe de Kamp beschikt over twee groepsaccommodaties in de Achterhoek, omringd door weelderige natuur en rustieke landschappen. Onze groepsaccommodaties bieden een unieke ervaring waarbij luxe en comfort hand in hand gaan met de authentieke sfeer van de Achterhoek.

Wil je genieten van een onvergetelijk verblijf? Reserveer dan nu jouw groepsaccommodatie in de Achterhoek bij Havezathe de Kamp. Laat je verwennen door luxe, comfort en gastvrijheid in een betoverende omgeving. Wij staan klaar om jouw verblijf onvergetelijk te maken. Boek vandaag nog en verzeker jezelf van een fantastische ervaring in de prachtige Achterhoek!