Artist Impressions

Artist Impressions

Artist Impressions

Havezathe de Kamp wordt de komende jaar verbouwd en gerenoveerd tot een kleinschalige overnachtings- en congreslocatie voor zowel zakelijke als recreatieve gasten. In de havezathe worden alle professionele benodigde faciliteiten aangebracht om trainingen, conferenties, vergaderingen en workshops aan te bieden voor diverse gezelschappen. Ook is de mogelijkheid aanwezig voor het organiseren van recepties, huwelijksvoltrekkingen en bijzondere personeels- en bedrijfsbijeenkomsten.

Met de herkenbare structuur en authentieke ambiance is de havezathe een gebouw met allure en beleving. Bij de renovatie wordt het gebouw op een duurzame en energiezuinige wijze ingericht.

Rondom de centraal gelegen monumentale waterpunt wordt een fraai ensemble van gebouwen ontwikkeld, waarbij de aanwezige structuur met leilindes wordt doorgezet. Er worden twee kleinschalige verblijfslocaties gebouwd, waarbij de oorspronkelijk gebinten van de nog aanwezige boerderij worden hergebruikt in de nieuw te bouwen verblijfsaccomodatie.

De ontwikkeling van de plannen is in nauw overleg gedaan met diverse relevante commissies als die van de Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed. Ook zijn gedurende 2015 diverse onderzoeken uitgevoerd om de kwaliteit van havezathe de Kamp voor de toekomst te waarborgen.

Klik op één van de gebouwen voor meer informatie